Помните ли онези времена, когато всички домове бяха еднакви? Влезеш в

...
Помните ли онези времена, когато всички домове бяха еднакви? Влезеш в
Коментари Харесай

Покажи ми дома си и ще ти кажа кой си

Помните ли тези времена, когато всички домове бяха идентични? Влезеш в един – видял си всички. Максимумът смяна в интериора и късмет за някаква креативност беше поправката на нещо. А концепцията, че дизайнът съществува, с цел да прави хората щастливи, беше надалеч в бъдещето.

Днес нещата са разнообразни. Живеем в прелестни времена, в които домовете са освен заслон, само че и част от сърцето и душата ни. Вече плуваме не с мейнстрийма, а встрани към субкултурите, които ни въодушевяват. Домът става все по-изразяващ – не във връзка с наличното по магазините, а на това, което сме ние самите! И това задава новите стандарти. Задаваме ги ние с непрекъснатото си предпочитание да е по-красиво, по-удобно, по-уютно, по-лично.  



Домовете ни стават освен по-красиви, а и по-умни. Огледайте се, на всички места има кутии, кабели, екрани, светещи лампички. И това е предизвикателство пред усета, пред устрема към хармония и уникалност, тъй като тези неща са нужни, само че не се вписват елементарно в разнообразието от стилове. Рустик, минималистичен, шаби изискан или винтидж – каквито и да са усетите и трендовете, умните устройства в множеството случаи са неинтегрирани, идентични, компромисни. Един климатик е една бяла кутия, с която се привиква.

Все по-големи дизайнери и мозъци се занимават с тези предмети, с цел да ги създадат красиви и изключителни. И точно водачите се насочват към новия блян – да предложат функционалност в напълно интегриращ се дизайн.

При климатиците показаха линията Stylish и тя мигновено се трансформира в световен шлагер. Дизайнът е креативен артикул на японския талант Наоки Сакаи, който към този момент получи дизайнерския „ Оскар ” за този климатик – Good Design Award за постигнатия баланс сред новаторския тип и функционалните благоприятни условия.



Stylish следва философията „ Less Is More ” – едно доста японско отношение към живота и хубостта, изразено в изчистен, минималистичен дизайн, оставящ прелестно и леко усещане. Потребителят има опция да избира сред три естествено изглеждащи  и сливащи се с интериора цвята – бяло, сребристо, черно дърво.

Но това, че Stylish е хубав и моден, е едната страна на монетата. Другата е, че дизайнът е в съвършен баланс с функционалността.

Изключителна енергийна успеваемост от клас A+++,  безшумна технология, фокусирана върху спокойния сън и комфорта, технология за филтриране на въздуха, мултисвързаност, безжичен надзор, датчик, който разделя помещението на 64 зони и сканира температурата във всяка от тях за най-хубаво ориентиране на въздуха са единствено част от прецизните характеристики на Stylish.

Stylish by DAIKIN дебютира у нас този април – един хубав късмет да получим уникалността, която заслужаваме. А още по-прекрасно е, че марката дава шанс да спечелите това прелестно украшение за дома, детайлности за играта ще откриете.



С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР